منو های اصلی

دیدار صمیمانه اعضای انجمن اعضای هیات علمی دانشگاه خوارزمی با رئیس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

مطالب مطرح شده در جلسه:

در این جلسه دکتر عبدالهی، دکتر سارلی و دکتر بهرام به شرح سیر تاریخی تشکیل انجمن، اهداف و فعالیت ها و برنامه های آتی پرداختند. دیگر اعضاء نیز به فراخور دیدگاه خود در باره برنامه های انجمن، مسایل و مشکلات صنفی استادان و دانشگاه به طرح مسئله پرداخته و راهکارهایی مطرح کردند. در پایان جناب آقای ابراهیم زاده رهنمودهایی به شرح زیر مطرح ارائه دادند :

-          برای تعیین ظرفیت اعضاء هیات علمی، تحلیلی از وضع موجود به عمل آید.

-          شورای مرکزی انجمن و همین طور استادان می توانند با نهاد مقام معظم رهبری در رابطه با مسائل دانشگاه همفکری و هم اندیشی کنند .

-          برای انجمن طرح راهبردی تهیه شود.

-          انجمن به مسائل سیاسی ورود نکند.

-          استادان باید احساس کنند یک پناهگاه و مکان امن برای طرح مسایل و مشکلات خود یعنی شورای مرکزی انجمن دارند.

-          برای غنی سازی دوره های معرفت افزایی استادان و پیشنهادهای خود را رائه کنید.